Website voor Garden Style News !

zondag, 14 september 2014 11:14

Of er in dit digitale tijdperk nog een toekomst is voor printmedia? Tuurlijk wel. Nog steeds geloven wij heel hard in de kracht van het ‘papieren medium’. En al zeker in de bestaansreden van een vakkrant als Garden Style News. Want die is nog steeds: professionelen uit de tuin-, park- en groensector informeren over de belangrijkste evoluties in de markt. Dat blijven we doen aan de hand van actuaberichten, interviews, bedrijfsvoorstellingen, projectartikels, federatienieuws, beursverslagen, productinfo’s, enzovoort.

Anderzijds zijn we niet blind voor de digitale (r)evolutie die volop aan de gang is. Een boeiende ontwikkeling is het zeker en vast, maar wel één die in het huidige medialandschap leidt tot moeilijke denkoefeningen. Want moet je als uitgever voluit kiezen voor een digitale versnelling of is het toch verstandiger om op twee paarden te wedden? Wij denken het laatste.

Vandaar dat we Garden Style News nu ook in een digitaal kleedje hebben gestoken en met www.gardenstyle.be een 100% mobiele website lanceren. De keuze voor een responsive webdesign -want zo heet dat met een duur woord- kwam er uiteraard niet zomaar. Dit zorgt er onder meer voor dat de layout van onze nieuwssite zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm zodat de bezoeker op zijn mobile device (smartphone of tablet) een optimale surfervaring krijgt. Voortaan kan u dus alle belangrijke nieuws uit de sector altijd en overal volgen, 24/7. En het geeft ons de mogelijkheid nog veel korter op de bal te spelen. Dagelijks zal de GardenStyle-website nieuwe content bevatten, geheel gratis, zodat u niets hoeft te missen van wat er vandaag allemaal leeft in de markt en een beter inzicht krijgt in de evoluties van morgen.

Surf dus snel naar www.gardenstyle.be en laat u onderdompelen in de digitale wereld van uw favoriete vakkrant. We twijfelen er niet aan dat u er zich snel thuis zal voelen.

De redactie

----------

Opmerkingen en suggesties zijn steeds welkom bij media manager Marc Van Poucke. U kan hem bereiken via telefoonnummer 050/25 01 70 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees 2152 keer Laatst aangepast op zondag, 14 september 2014 14:31

Design & Development by wlsolutions